Schonenvaardersstraat 14
Deventer
WhatsApp & Tel
06 36 39 73 09
E-mail
info@anka.nl

Wij accepteren Bitcoins & litecoins als betaalmiddel

Je kan het niet zijn ontgaan, de bitcoin doet zijn intrede. En met de bitcoin een handvol andere cryptografische muntjes.

bitcoin idotmediaDeze nieuwe valuta is ooit in het leven geroepen als antwoord op de huidige valuta structuur in onze wereld, gereguleerd door banken. De afgelopen paar maanden heeft de bitcoin stof doen opwaaien, inmiddels vertegenwoordigen de bitcoins een waarde van zo’n €6500,00 per coin.

Openstaan voor vernieuwing

Als Communicatie en ontwerpbureau zijn wij dag in dag uit bezig met het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe technieken. We passen ze toe in de websites- en shops die we ontwikkelen, maar zijn ook continue bezig met nieuwe tools en programmatuur om de service richting onze klanten te optimaliseren. Het openstaan voor vernieuwing is dus een belangrijk aspect in ons bedrijf.

Het idee achter de bitcoin

De bitcoin en Ethereum, maar ook de litecoin en een andere “cryptogafische” munten zetten deze banken volledig “buitenspel”. Het verwerken van transacties en het doen van betalingen gebeurd middels het bitcoin netwerk. Niemand is eigenaar, niemand drukt oneindig bitcoins bij en iedereen kan meedoen. Het is dus “opensource”, een term die wij als bedrijf hoe dan ook omarmen.

ANKA Consultancy accepteert Bitcoins, Ethereum, Ripple en Litecoins

Wij accepteren vanaf vandaag bitcoins, ethereum, ripple en litecoins als betaalmiddel voor onze dienstverlening. Wij gaan mee met de tijd, en ondersteunen dit initiatief. Wilt u meer informatie betreffende het betalen van een factuur middels bitcoins of litecoins, neem dan contact met ons op.