[mk_circle_image src=”http://anka.nl/wp-content/uploads/2014/11/photodune-1762634-cataloges-xs.jpg” image_diameter=”500″][mk_divider style=”shadow_line” divider_width=”full_width” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

BROCHURES ONTWERPEN
Voor uw huisstijl ontwerpen wij voor u diverse brochures. Brochures ontwerpen wij samen met u. Van idee en ontwerp tot het drukken en leveren van brochures.

[mk_divider style=”padding_space” divider_width=”full_width” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

LAY-OUT ONTWERPEN
Een catalogus of brochure ontwerpen kan pas na het bedenken van de lay-out. Wij ontwerpen grafisch de lay-out met het logo, kleuren en eventueel foto’s en images die passen bij uw huisstijl. De huisstijl is de herkenbare factor van uw organisatie en producten en verdient de nodige aandacht bij het ontwerpen van uw brochure of catalogus.

RECLAMETEKSTEN
Als wij uw brochure ontwerpen hebben wij aandacht voor uw reclameteksten: commerciƫle teksten die informeren en reclame maken. De interesse van de lezer moet geprikkeld worden en tevens blijven bij het zien en lezen van uw gehele brochure. Opmaak, opsommingen en korte, heldere, concrete en overtuigende teksten zijn de voorwaarden die wij hanteren als we een brochure ontwerpen. Teksten kunnen geschreven worden door een van de copywriters waar we mee samenwerken voor klanten.

[mk_divider style=”padding_space” divider_width=”full_width” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″][mk_button dimension=”three” size=”large” outline_skin=”dark” bg_color=”#ffde05″ text_color=”dark” icon=”moon-envelop-2″ url=”http://www.anka.nl/contact” target=”_self” align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Maak nu een afspraak ![/mk_button]
[mk_divider style=”padding_space” divider_width=”full_width” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

FOTO’S
Brochures maken zonder duidelijke foto’s, images en beeldmateriaal kan volgens ons niet. Natuurlijk verhoudt beeld en tekst zich per doelgroep anders, maar het kan niet zonder elkaar. Over de verhoudingen van beeldmateriaal en reclameteksten gaan wij met u in gesprek. Een brochure ontwerpen wij samen met u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *