Keizerstraat 29-31
Deventer
WhatsApp & Tel
06 36 39 73 09
E-mail
info@anka.nlAsude Moda

Webdesign, E-Commerce, Video & Fotografie

GA NAAR DE WEBSITE


OverDe Opdrachtgever
Asude Moda is een kledingwinkel gevestigd in Rotterdam. De eigenares van de winkel is Asuman Eroglu. Zij bereikt haar klanten via Social-Media. Hierbij kunnen we denken aan Instagram en Facebook.

Op Instagram heeft zij inmiddels 122.000 duizend volgers en op Facebook heeft ze tot nu toe 19.000 duizend likes ontvangen.


Communicatie & Ontwerp Bureau
Communicatie & Ontwerp Bureau
Communicatie & Ontwerp Bureau

Over het project

De volgers van Asude Moda leven verspreid over heel Europa. Zij maken handig gebruik van Instagram en Facebook om hun kleren te bestellen. De bestellingen worden achteraf via de post thuis bezorgd.

Asude Moda heeft momenteel behoefte aan een nieuw systeem, waarmee ze een beter overzicht heeft op haar bestellingen. Het nieuwe systeem moet ervoor zorgen dat klanten op tijd kunnen zien of kleren nog op voorraad zijn. Daarnaast moet het nieuwe systeem klanten bestellingen ook beter verwerken. Deze vernieuwingen zullen voordelen met zich meebrengen voor de administratie.

Hiernaast heeft Asude Moda de ambitie om zich uit te breiden, dus meer fysieke vestigingen en dealers in heel Europa.

Anka Consultancy is bezig met het bouwen van een webshop voor Asude Moda. De verkoop zal voortaan via deze webshop gaan. Op de webshop zal gebruik worden gemaakt van het WooCommerce systeem. Dit is het meest ideale systeem voor Asude Moda. De bestellingen zijn gemakkelijk te volgen, het voorraadbeheer zit erin en de bestellingen worden automatisch verwerkt.

Alle beeldmateriaal is door Anka Consultancy in samenwerking met Asude Moda gecreëerd. Hierbij kunt u denken aan beeld & fotografie en teksten.

Daarnaast heeft Anka Consultancy de opdracht gekregen om Asude Moda te begeleiden en te adviseren op het vlak van marketing en uitbreiding van Asude Moda.