Bezoekadres
Keizerstraat 29, Deventer
Telefoon
085 - 06 01 325
E-mail
info@anka.nl


Praktijk Ensa

Huisstijl & Webdesign

[GA NAAR DE WEBSITE


Over het Project 

Voor deze opdrachtgever hebben we een volledige website gebouwd. Hiernaast is er gewerkt aan een nieuwe huisstijl, denk hierbij aan een nieuwe logo, visitekaart, briefpapier en posters. De kleuren van de huisstijl zien we terug op de website, ook Social Media accounts zijn geintegreerd in de website. Bezoekers kunnen via de website een WhatsApp sturen, maar ook de Social Media van de opdrachtgever volgen.


Ensalogo
Ensapr

Overde Opdrachtgever
ENSA Psychologie & Consultatie is een vrijgevestigde praktijk in Deventer. Mijn naam is Arzu Bulduk-Demir en ik ben de eigenaar van deze praktijk. Ik ben GZ-Psycholoog met jarenlange ervaring in het werken met kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een psychiatrische stoornis en/of psychische problemen. Ik voer zowel psychologisch onderzoek uit (zoals intelligentieonderzoek, of onderzoek naar ADHD) als ook behandeling. Vormen van therapieën die ik beheers zijn o.a. EMDR (traumatherapie) en cognitieve gedragstherapie. Kijk bij behandelmethodes voor meer informatie hierover. .

Naast het bieden van diagnostiek en behandeling binnen mijn eigen praktijk, ben ik ook met volle passie werkzaam in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Ook ben ik als zelfstandig GZ-psycholoog beschikbaar voor consultatie op verscheidene gebieden (hierbij kun je o.a. denken aan verscheidene psychiatrische stoornissen of culturele diversiteit). Neem contact op voor de mogelijkheden.