[gallery_alternative images=”8184,8191,8175,8180,8186,8182,8623″ columns=”7″ margin=”20px” style=”7″ img_size=”full”]

Diensten

Video Recruitment en Content Creatie

Hoe komt het dat jij gemiddeld 15.000 – 20.000 views hebt op je vlogs?
Hoe en wanneer kan ik het beste beginnen met vloggen? Hoe creëer jij content? Dit zijn vaak de vragen die ik het afgelopen jaar te horen kreeg van professionals. Ik beantwoord al deze vragen door middel van een maatwerk training en uiteraard kan het ook zijn dat jij wellicht met andere soort vragen zit. Wat je vraag ook is, we komen er samen uit en ik werk graag aan jouw branding behoefte. Bij interesse, spreek ik je daarom eerst telefonisch om jou en/of jouw organisatie beter te leren kennen. Vanuit daar bereid ik een gepaste training voor.

Diensten

Personal- en Employer Branding

Ik ben er sterk van overtuigd dat Personal en Employer Branding heel erg met elkaar verbonden is. Of je nou als recruiter of als officemanager werkt, als jouw medewerker erg actief en zichtbaar is in zijn of haar werkzaamheden (Personal branding) met tussendoor fragmenten over de jouw organisatie, dan werkt deze ambassadeur onbewust aan jouw Employer Brand. The Branding Journey is er hier om deze onbewuste om te zetten naar bewuste gedrag waarvan beide partijen zullen profiteren. De werknemers van jouw organisatie dragen immers jouw label op hun LinkedIn profiel en het is zeer van belang hoe zij zich daarover uiten. Graag help ik jou en/of jouw organisatie om (beter) te profileren op LinkedIn met een introductie over het gebruik van social media in het algemeen.

Diensten

Hulp nodig bij het vinden van een baan?

Ik heb ruim acht jaar op vrijwillige basis studenten geholpen aan hun stages en young-professionals geholpen aan een baan. Bij het in contact brengen van deze personen met hun nieuwe werkgevers heb ik vaak social media en met name LinkedIn gebruikt. Door middel van LinkedIn treed ik als een verbinder voor jou en jouw toekomstige werkgever. Op welke manier ik dat doe? Dat hangt heel erg af van jouw persoonlijkheid, behoefte en wensen in je volgende baan.

Heb ik je interesse opgewekt? Dan spreek ik je graag persoonlijk verder om al je vragen te beantwoorden en te zoeken naar een passende oplossing. 

Diensten

Zakelijke Vlogger nodig?

Bij vloggen denken professionals vaak aan “een verslaggeving van je dag via filmen”. Alhoewel bij het vloggen dat klopt, is de betekenis van het vloggen de afgelopen jaren erg veranderd – mede door professionals zoals ik – waarin de focus steeds meer op “het zakelijk vloggen” komt te liggen. Ik vind mezelf geen “vlogger” (denk aan een YouTube’er) maar wel een Vloggende Recruiter die zichzelf hiermee op LinkedIn profileert. Het is dus vooral aan de professional en/of organisatie hoe er daar mee omgegaan wordt om zichzelf te branden. Niet iedereen vindt vloggen leuk en is ervan overtuigd dat het werkt. Over het tweede valt te discussiëren. De reden waarom ik met The Branding Journey ben begonnen is juist om aan te tonen dat vloggen goed toe te passen is op meerdere branches dan alleen recruitment. Het zakelijke vloggen wordt steeds interessanter voor verschillende sectoren met allerlei producten en diensten. 

TESTIMONIALS

Wat zeggen anderen over The Branding Journey?

[vc_content_carousel items=”3″ items_on_small_screens=”3″ navigation=”1″ slide_by=”by_page” navigation_style=”2″]

Ik heb Gözde leren kennen op een event voor recruiters. Gözde is het levende voorbeeld van het belang van personal branding voor een recruiter. Haar werk als recruiter kenmerkt zich door authenticiteit, empathie, oprechte interesse in de mens, een uitstekende kennis van de sector, en kennisdeling. Ze maakt gebruik van leerrijke video’s waardoor ze meteen vertrouwen creëert en connectie maakt. Kandidaten waarderen deze aanpak en daardoor weet Gözde zelfs de “moeilijk te vinden” profielen gemakkelijk te bereiken. Gözde is door haar authenticiteit en vakkennis een meerwaarde voor kandidaten en bedrijven. En doordat ze graag haar kennis deelt met anderen, is ze ook een grote meerwaarde voor andere recruiters. Als recruiter kan je bij Gözde terecht voor inspiratie en advies rond personal branding, recruitment marketing, en het inzetten van video voor jouw recruitment activiteiten.

Liesbeth Vander Els Talent Manager bij Singleton

I was lucky to work with Gozde on multiple occasions. She has helped me find a new job at the beginning of the COVID time. Gozde was extremely attentive to my needs and wishes; she always checked on the progress and shared useful tips. I am very thankful for the work she has put into helping me. I have experienced the power of her extensive network first hand when I saw the number of views and subsequent contacts that her sharing generated. To everyone looking to work with a talented, dedicated and compassionate recruiter, Gozde is the person you need!

Tatiana Degtyareva Online Marketer at Radial SG  

Ruim een jaar geleden zag ik voor het eerst een vlog van Gözde. Ik was net in dienst bij Bartosz als corporate recruiter. De manier waarop Gözde op een hele laagdrempelige en authentieke wijze haar doelgroep kon bereiken middels video vond ik zo tof! Al snel schaften we bij Bartosz een camera aan en ik stond binnen no time op beeld met mijn eigen vlogs. Dit heeft me zoveel gebracht het afgelopen jaar! Dit allemaal omdat Gözde me zo heeft geïnspireerd met haar content.  Ze is een voorbeeld voor velen en daarnaast ook een lief en warm mens

Dounia Maakor Corporate Recruiter & Employer Brading Specialist bij Bartosz ICT 

Op een evenement voor marketeers en recruiters leerde ik Gözde kennen. Gözde is ontzettend enthousiast waardoor luisteren naar haar presentaties/workshops erg prettig is. Ze weet waar ze het over heeft, deelt graag haar kennis, staat open voor feedback en ideeën en toont oprecht interesse.

Paulien Glas Online Marketeer bij TOPdesk 

Gözde was een van de eerste die mij zo aan het supporten was tijdens de nominaties van young impact. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik meer vertrouwen in mezelf en in mijn product heb gekregen. Als je over behulpzame mensen praat dan komt Gözde gelijk naar boven. Mooi mens en een mooi karakter.

Seyfullah Semen Data Engineer bij BVCM 

Gozde is oprecht en gedreven professional die op een fantastische manier, online ook andere ondernemers en professionals inspireert. Dankzij haar heb ik nog meer interesse en drive gehad om te vloggen en om gebruik te maken van video waarin je authentiek blijft met je boodschap. Ik als LinkedIn-trainer kan alleen maar opkijken naar zulke collega’s op het platform linkedin die zichzelf zijn zowel op gebied van Employer Branding, op het gebied van HR & matching maar zeker ook op het gebied van ondernemen, groei en mens zijn.

Erendiz Ates LinkedIn Trainer AZ-Solutions 

Gozde heb ik leren op LinkedIn en vanaf dag 1 hadden wij een click. Een absolute professional en vooral een inspirator. Een zeer aangenaam en betrokken persoon die door haar oprechtheid een enorme gunfactor creëert! In de gesprekken die wij hebben gevoerd heb ik Gozde ook leren kennen als een warm, betrouwbaar en een prettig mens. Zij is in staat om je te inspireren en te motiveren. Ik zou Gozde van harte aanbevelen en heb enorm respect voor haar werk.

Serkan Gozmen Co-founder WeMessage  

Ik heb Gözde min of meer leren kennen doordat we elkaar regelmatig virtueel tegenkwam op LinkedIn. We zaten beiden vrijwel in dezelfde branche en hebben beiden een passie voor video, maar wel met een volledig andere werkwijze. Gözde heeft de afgelopen jaren laten zien dat ze met video zoveel heeft kunnen bereiken. Ze heeft een volledig eigen personal brand ontwikkeld en iedereen kent haar nu als ‘de vloggende recruiter’. Volledig vanuit eigen kracht en passie heeft ze video op de kaart gezet, ik durf wel te zeggen dat ze één van de eersten is geweest die het aandurfde om het volledig anders aan te pakken op LinkedIn en kijk waar ze nu staat! Gözde is altijd bij zichzelf gebleven en is een mooi en betrokken mens en dat maakt haar zo ontzettend prettig om mee samen te werken!

Carmen Christiaanse Event & Content Creator bij LINKIT  

Gözde heb ik leren kennen op Festival Recruitment in de zon, georganiseerd door de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Zij gaf hier een masterclass vloggen en hoe je dat toepast in je recruitmentproces. Het enthousiasme waarmee Gözde haar ervaringen met je deelt werkt aanstekelijk. Wat ze heel goed doet is meteen de koppeling naar de praktijk te leggen, ze ging naast me staan en we namen meteen mijn eerste vlog op. De volgende stap was om alleen voor die camera te gaan staan en je verhaal te doen en dat ging verbazingwekkend goed dankzij haar tips!

Charlotte Majoie Recruiter MAVEIN 

Bij de start van mijn carrière als recruiter kreeg ik de tip te gaan vloggen om vacatures en leuke interne ontwikkelingen te delen met mijn netwerk (heel tof om te doen, een echte aanrader!). Op LinkedIn zocht ik recruiters die dit al deden, door Gozde’s populaire vlogs kwam ik logischerwijs op je haar profiel terecht. Een natuur talent voor de camera! Ik ging haar volgen en heel toevallig was ik aanwezig bij een event in Amsterdam waar zij gastspreker was. Ze viel meteen op, niet alleen omdat ik haar herkende vanuit haar vlogs, maar ook haar verhaal, manier van spreken en enthousiasme. Ze hield het publiek vast en ze had een inhoudelijk sterk verhaal wat over kwam. Nu 2 jaar later, volg ik haar nog altijd met veel plezier. Een professional die met enthousiasme haar verhaal deelt om lering uit te halen. Hoop haar nog vaak tegen te komen en veel van haar te kunnen leren! Keep up the good work

Anouk Brouwer Recruiter bij UPlanners 

[/vc_content_carousel]