Keizerstraat 29
Deventer
Telefoon
0570 - 23 81 00
E-mail
info@anka.nl
Veelgestelde Vragen

Ja natuurlijk mag dat, ook kunnen we langskomen. Wij berekenen geen voorrijkosten.

Wij kijken graag mee, op verzoek uiteraard. We bieden consult op alle gebieden waarin we zelf actief zijn. Soms op een afstand en soms intensief op de locatie van de klant. Of het nu gaat om een wegproject of huisstijl, maakt niet uit. Wij helpen je graag de juiste richting te bepalen. Samen zetten we de diverse mogelijkheden op een rijtje. Het kost niks, het is een stukje service van Anka Consultancy.

Wij helpen graag startende ondernemers, voor deze groep hebben we een speciaal starterspakket in elkaar gezet. Vraag een offerte aan en dan kunt u gebruik maken van deze aanbieding.

Ja natuurlijk kan dat, u hoeft niet te verhuizen als u gebruik wil maken van onze webdesign dienst. Als we de toegangscode van uw hosting kunnen krijgen, dan bouwen we de Website op uw huidige hosting server.

Wij kunnen al binnen 48 uur een Website leveren, de snelheid van de Website hangt ook een beetje van u af. Als wij de benodigde stukken, dus teksten + afbeeldingen, op tijd ontvangen kunnen we binnen 2 dagen uw Website leveren.

Ja dat mag zeker, wij vinden dat we elkaar moeten vertrouwen. Hierdoor nemen wij de eerste stap en we accepteren geen vooruitbetaling en geven onze klanten de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Ja dit klopt! Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten, hierdoor willen we 100% tevreden klanten hebben. Wij vertrouwen op ons werk en zullen alles doen om onze klanten tevreden te houden.


ONZE OPDRACHTGEVERS